fredag, 15 februari 2013 09:56

Barbro Olsson

Att hitta hem – självutveckling och jobb på samma gång!

När jag som barn lämnat drömmarna om att bli cirkusakrobat eller upptäcktsresande hade jag ingen aning om vad jag skulle göra. När jag var klar med gymnasiet, var det en tid, då det var ganska lätt att få jobb. Jag hade en kusin som var tandsköterska så jag tänkte att det kanske kunde vara något. Det var lätt att få jobb som tandsköterskepraktikant så jag lärdes upp under åtta intressanta månader. Efter denna tid arbetade jag som tandsköterska under några år men jag kom fram till att det var inte detta jag ville ägna mitt liv åt.

fredag, 15 februari 2013 00:00

 

Nu är det dags för årets stora IRL-träff för alla Qoola Qvinnor på västkusten! Måndag den 25 februari ses vi trivsamma lokaler i Norges Hus på Skånegatan 16, Göteborg. Det blir både föreläsning, minimässa med utställare från nätverket och vinmingel med ost och kex. 

fredag, 01 februari 2013 23:47

eva-marie janelo hälsa o friskvård qoola qvinnor

Ja, jag har faktiskt blivit kompis med mina fördomar och lyssnar numera på dem när de dyker upp – de kanske vill säga något annat till mig än vad jag tror?! Två gånger har jag fått en rejäl knäpp på näsan då det visat sig att mina fördomar hade totalt uppåt väggarna fel!

Du är här: Home

Kontakt

Siv Thuresdotter 
tel: 0702-919648
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Göteborg, Sverige 

 yt icon

twitter

fb icon