tisdag, 19 februari 2013 20:30
 anna åberg

Möt Anna Åberg som är serieentreprenör sedan 1986 och har drivit företag inom en mängd olika branscher såsom klädaffär, importfirma, kunsult/coach företag, utbildningsföretag och coachagentur. Annas expertområden är affärsutveckling och IT teknik. I den här artikeln delar Anna med sig av sina 7 bästa tips för en säljande webbsida.
fredag, 15 februari 2013 09:56

Barbro Olsson

Att hitta hem – självutveckling och jobb på samma gång!

När jag som barn lämnat drömmarna om att bli cirkusakrobat eller upptäcktsresande hade jag ingen aning om vad jag skulle göra. När jag var klar med gymnasiet, var det en tid, då det var ganska lätt att få jobb. Jag hade en kusin som var tandsköterska så jag tänkte att det kanske kunde vara något. Det var lätt att få jobb som tandsköterskepraktikant så jag lärdes upp under åtta intressanta månader. Efter denna tid arbetade jag som tandsköterska under några år men jag kom fram till att det var inte detta jag ville ägna mitt liv åt.

fredag, 15 februari 2013 00:00

 

Nu är det dags för årets stora IRL-träff för alla Qoola Qvinnor på västkusten! Måndag den 25 februari ses vi trivsamma lokaler i Norges Hus på Skånegatan 16, Göteborg. Det blir både föreläsning, minimässa med utställare från nätverket och vinmingel med ost och kex. 

Du är här: Home

Kontakt

Siv Thuresdotter 
tel: 0702-919648
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Göteborg, Sverige 

 yt icon

twitter

fb icon