Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.
torsdag, 25 april 2013 19:03

IMG 2719 400

Måndagen den 22 april firade vi titeln Småföretagarnas favorit i Göteborg 2013. Se artikel på Västnytt här! Vilken underbar dag det blev! Tusen tack till alla som kom och deltog, vi blev närmare 120 deltagare och 18 utställare fanns på plats och fick presentera sig och sina tjänster och produkter närmare. Vilken härlig stämning! Jag blev milt sagt överraskad av ett sångogram som framfördes av mycket proffsige Tony Blom, han sjöng ett potpurri av flera låtar - med låten You're simply the best som röd tråd. Verkligen jätteroligt och en glad suprice som jag vill rekommendera om ni vill gratta någon sådär lite extra! Här kan du läsa mer om Tony och Event Historic.

onsdag, 17 april 2013 19:15

QQ konferens Biograd

Kroatien är känt för sin exceptionellt vackra natur så följ gärna med på Qoola Qvinnors egen kvällsutflykt till Krka nationalpark med sin lummiga skog, smaragdgröna vattendrag och kraftfulla vattenfall. 

Qoola Qvinnor arrangerar nu en härligt inspirerande konferensresa där du självklart kan kombinera både nytta & nöje! Passa på att knyta nya kontakter och nätverka med massor av intressanta och spännande människor.

Du är här: Home

Kontakt

Siv Thuresdotter 
tel: 0702-919648
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Göteborg, Sverige 

 yt icon

twitter

fb icon