Qoola Qvinnor skapar unika möten!

Siv Thuresdotter Qoola Qvinnor

Siv Thuresdotter, grundare av nätverket Qoola Qvinnor. Foto: Tomas Kihlman.

Jag startade Qoola Qvinnor i december 2009 i syfte att lyfta fram alla fantastiska kvinnliga förebilder som finns i vårt avlånga land. Qoola Qvinnor jobbar främst för att synliggöra kvinnor som tar steget för att förverkligar sina drömmar. Via webben och våra nätverksträffar så erbjuds fina möjligheter att dela era gärningar, tankar och goda föredömen. Ett av våra kända motton är "Sharing is caring"!  

Alla är hjärtlligt välkomna att interagera med oss på webben och delta på våra träffar och event! Vi lyfter många intressanta och berikande ämnen. Hos oss finns mängder av kompetenta och välmeriterade företagsmedlemmar som gärna delar med sig - av både sina kunskaper och sina erfarenheter.

Är du intresserad av entreprenörskap & företagande, hälsa och friskvård, personlig utveckling, konst & kultur samt resor? Det finns många mervärden att erhålla i Qoola Qvinnors nätverk. Vi har en mycket varm och generös stämning i gänget på alla träffar som Qoola Qvinnor bjuder in till!

Nedan ett axplock av våra olika event och aktuella erbjudanden:

Om du vill engagera dig via våra nätverksträffar och webbnätverk så bjuder jag gärna in dig att bli Qoola Qvinnor Medlem!

Personligt Medlemskap - läs mer här!

Företagsmedlemskap  - läs mer här!

sivthuresdotter_foto_Maria_Berg

Hej,

Mitt i livet bestämde jag mig för att utmana mig själv med att starta eget företag. Jag har bl.a. jobbat som reseledare, säljare, event- och mässarrangör, flygvärdinna samt VD-assistent. 2009 sade jag upp mig från min fasta tjänst som VD-assistent på ett flygbolag i Göteborg. Nu flyger jag med egna vingar - och det är fantastiskt spännande att få skapa något helt nytt - och jag har lärt mig att både i motgång och framgång sker utveckling. 

2013 är året då vi kommer att sätta Qoola Qvinnor på kartan som ett av landets största nätverk!

Because we're worth it!Med vänlig hälsning,

Siv Thuresdotter


Press:

Du är här: Home Om

Kontakt

Siv Thuresdotter 
tel: 0702-919648
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Göteborg, Sverige 

 yt icon

twitter

fb icon