Qoola Qvinnor skapar unika möten!

Siv Thuresdotter Qoola Qvinnor

Siv Thuresdotter, grundare av nätverket Qoola Qvinnor. Foto: Tomas Kihlman.

Jag startade Qoola Qvinnor i december 2009 i syfte att lyfta fram alla fantastiska kvinnliga förebilder som finns i vårt avlånga land. Efterfrågan kom ganska snart om att vi även skulle ses IRL och ur dessa träffar kom även idéen om att skapa ett nätverk både på webben och på många olika orter runt om i Sverige. Vi kvinnor behöver fler mötesplatser där vi kan inspireras av varandra och hitta förebilder och inspiration av varandra. 

I nätverket Qoola Qvinnor finns massor av kompetenta och välmeriterade företagsmedlemmar som gärna delar med sig - av både sina kunskaper och sina erfarenheter. 

Är du intresserad av entreprenörskap & företagande, hälsa och friskvård, personlig utveckling, konst & kultur samt resor? Det finns många mervärden att erhålla i Qoola Qvinnors nätverk. Vi har en mycket varm och generös stämning i gänget på alla träffar som Qoola Qvinnor bjuder in till!

Nätverksträffar /IRL-träffar/Minimässor/Temaluncher/Resor
Qoola Qvinnor finns representerade runt om i Sverige. Vi erbjuder aktiviteter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kungsbacka, Södertälje, Västerås, Jönköping och Leksand. Nätverket finns även i Torrevieja, Spanien, där vår QQ Ambassadör Gunnel Thunström arrangerat många träffar under våren 2015. Det senaste året har vi bjudit in till drygt 60 olika IRL-event där vi nått över 1200 deltagare. Se aktuella event just nu - klicka här!

 Bokmässan i Göteborg 2015 - vi erbjuder dig som är författare och/eller egenutgivare att stå med i vår bokmonter på Bok & Bibliotek för femte året i rad! 

Qoola Qvinnors Framgångsresa 2015 - Resan som gör drömmar till verklighet! Häng med oss (runt 100 Qoola Qvinnor) till Kroatien den 30/8-3/9 2015! 

Nyhetsbrev/månadsbrev - här skriver du in dig för vårt nyhetsbrev!

Om du vill ta del av våra nätverksträffar och webbnätverk så är du varmt välkommen att bli medlem!

Basmedlemskap - läs mer här!

Standardmedlemskap  - läs mer här!

Let it Shine!Med vänlig hälsning,
Siv Thuresdotter


Press/pressreleaser:

Du är här: Home Om nätverket

Kontakt

Siv Thuresdotter 
tel: 0702-919648
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Göteborg, Sverige 

 yt icon

twitter

fb icon