Qoola Qvinnor skapar unika möten!

Siv Thuresdotter Qoola Qvinnor

Siv Thuresdotter, grundare av nätverket Qoola Qvinnor. Foto: Tomas Kihlman.

Jag startade Qoola Qvinnor i december 2009 i syfte att lyfta fram alla fantastiska kvinnliga förebilder som finns i vårt avlånga land. Efterfrågan kom ganska snart om att vi även skulle ses IRL och ur dessa träffar kom även idéen om att skapa ett nätverk både på webben och på många olika orter runt om i Sverige. Vi kvinnor behöver fler mötesplatser där vi kan inspireras av varandra och hitta förebilder och inspiration av varandra. 

I nätverket Qoola Qvinnor finns massor av kompetenta och välmeriterade företagsmedlemmar som gärna delar med sig - av både sina kunskaper och sina erfarenheter. 

Är du intresserad av entreprenörskap & företagande, hälsa och friskvård, personlig utveckling, konst & kultur samt resor? Det finns många mervärden att erhålla i Qoola Qvinnors nätverk. Vi har en mycket varm och generös stämning i gänget på alla träffar som Qoola Qvinnor bjuder in till!

Nätverksträffar /IRL-träffar/Minimässor/Temaluncher/Resor
Qoola Qvinnor finns representerade runt om i Sverige. Vi arrangerar event i Stockholm, Göteborg, Oxelösund/Nyköping, Västerås/Eskilstuna, Växjö, Jönköping, Kungsbacka och Torslanda. Vi har bjudit in till drygt 50 olika IRL-event det senaste verksamhetsåret med ca 1200 deltagare. Se aktuella event just nu - klicka här!

 

Bokmässan i Göteborg 2014 - vi erbjuder dig som är författare och/eller egenutgivare att stå med i vår bokmonter på Bok & Bibliotek för fjärde året i rad! 

Qoola Qvinnors Framgångsresa 2014 - Resan som gör drömmar till verklighet! Häng med oss (runt 100 Qoola Qvinnor) till Kroatien den 31/8-4/9 2014! 

Nyhetsbrev/månadsbrev - här skriver du in dig för vårt nyhetsbrev!

Om du vill ta del av våra nätverksträffar och webbnätverk så är du varmt välkommen att bli medlem!

Personligt Medlemskap - läs mer här!

Företagsmedlemskap  - läs mer här!

sivthuresdotter_foto_Maria_Berg

Hej,

Mitt i livet bestämde jag mig för att utmana mig själv med att starta eget företag. Jag har bl.a. jobbat som reseledare, säljare, event- och mässarrangör, flygvärdinna samt VD-assistent. 2009 sade jag upp mig från min fasta tjänst som VD-assistent på flygbolaget City Airline i Göteborg. Nu flyger jag med egna vingar - och det är fantastiskt spännande att få skapa något helt nytt - och jag har lärt mig att både i motgång och framgång sker utveckling. 

2014 är året då vi kommer att sätta Qoola Qvinnor på kartan som ett av landets största nätverk!

Let it Shine!


Med vänlig hälsning,

Siv Thuresdotter


Press/pressreleaser:

Du är här: Home Om nätverket

Kontakt

Siv Thuresdotter 
tel: 0702-919648
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Göteborg, Sverige 

 yt icon

twitter

fb icon