Uställare på vårt mingel i Stockholm den 8/11 2012

Utstllare_IRLtrff_SThlm_8_nov._450x330

Just nu pågår förberedelser för vår IRL-träff i Stockholm om drygt två veckor. Magiskt är det allt - exakt 100 Qoola Qvinnor är redan förbokade till träffen - där vi skall mingla/nätverka/trivas och lära känna varandra ännu bättre. 

Vad händer mer på en IRL-träff?

Läs mer...

Nationell kvinnokonferens i Vaxholm - Nu tar KLIVET ett steg framåt

KLIVET_Medlemmar


Nationell kvinnokonferens i Vaxholm den 15 november 2012
Nu tar KLIVET ett steg framåt!

- Vi räknar med minst 120 deltagare från hela landet, säger projektledare Charlotte Hellgren.

Qoola happenings på vår nätverksträff i Stockholm den 8 november

10 - minutare/ dessa Qoola Qvinnor kommer att presentera sig:

bild1


Ståuppkomiker & skådespelare -  Ami Hallberg Pauli 

Jag arbetar som stand up-komiker och uppträder regelbundet på Norra Brunn och de andra stora klubbarna runt om i landet. Har jobbat som komiker i SR:s P1”Studio Ett –Centralen” uppträtt i SVT:s ”Stockholm Live” OCH "RAW" på Kanal 5. Jag var också med och startade ”VIKK” – en kvinnligare stand up-klubb och i två säsonger spelade jag min helt egna föreställning ”The ikväll show” på Mosebacke Etablissement. Har även en ny show där hösten 2011 kallad "LIKE" - en talkshow som gillar. Det dags-aktuella, politik, skillnaden mellan kvinnor och män samt TV-tablån en helt vanlig tisdagskväll blir till komik i min stand up.
När vi ses den 8/11 så kommer jag att tala om kroppspråk och hur vi på ett enkelt sätt kan ta med oss kunskapen om detta i vardagen. 

Läs mer...

Bokmässan - Qoola Qvinnor på plats

421225_10151042017510443_490267117_n


Så jättetrevligt med alla som besökte vår monter, vi avslutade första mässdagen med vinmingel till sorl av tusentals besökare. Det märks att nätverket har växt, såååå många som besökte oss och extra kul när så många redan har hört  talas om Qoola Qvinnor

LÄS MER HÄR!

Bokmässan Göteborg - Qoola Qvinnor på plats!

coolag_qq.se_bokmssan

Nu är vi på plats på Bok & Bibliotek 2012 - Bokmässan Göteborg. Välkomna till oss i monter C00:09. 

Torsdagen var helt underbar! Så jättetrevligt med alla som kom till vår monter, vi avslutade dagen med vinmingel till mässans sorl av tusentals besökare. Det märks att nätverket har växt, såååå många som besökte oss och extra kul när så många redan har hört  talas om Qoola Qvinnor. Idag fortsätter vi, så kom gärna förbi oss. Klockan 14.00 öppnar mässan för allmänheten.

Ann_Wilson

Ann Wilson intervjuas och visar delar från sin smyckeskollektion idag fredag 28/9 Monter C00:09

Sanna Nova Emilia intervjuas 13.00, Ann Wilson från Let's Dance kommer vid tvåtiden och Eva-Marie Janelo berättar om sin bok Känslomässiga Ärr - intervjuer och boksigneringar hela dagen lång.

sanna.nova.emilia_400x448

Sanna Nova Emilia
Författare, grundare av True Heart Education

Sanna Nova Emilia är grundare av True Heart Education - som verkar för att i samarbete med Sveriges skolor, förskolor, föräldrar, politiker samt övriga nyckelpersoner i barns och ungas liv förbättra förutsättningarna för barns psykiska och känslomässiga hälsa och utveckling.

Aktuell med boken ”Att lära med Hjärtat – När kunskap och värde blir ett”.  

Möt Sanna i Qoola Qvinnors monter fredag kl. 13-14eva-marie_janelo


 

Eva-Marie Janelo
Akupunktör, föreläsare och författare

Eva-Marie brinner för sin vision om att bygga broar mellan österländsk och västerländsk medicin. I höst bokdebuterar Eva-Marie med Känslomässiga ärr - länkning genom Österländsk visdom.  Möt Eva-Marie och lär mer om detta spännande och kraftfulla sätt att nå din inre röst.

Se alla våra deltagare här nedan:

Läs mer...

Qoola Qvinnor Träff i Stockholm den 8 november - Missa inte detta!

QQ-IrL-trff_med_minimssa

Välkommen till höstens stora IRL-träff med nätverkets fantastiska och coola kvinnor!

 

Bokar gör du HÄR: http://simplesignup.se/event/13627.  

Vi avnjuter en god Afternoon Tea tillsammans och lyssnar till spännande och roliga presentationer. Utlottningar och annat skoj förgyller eftermiddagen, samt finns goda tillfällen för mingel och nätverksmöjligheter.

Missa inte detta!

Mer information kommer inom kort -- dagens program samt kommer vi att erbjuda bord för utställare att dema och sälja sina produkter på plats. Pris entré: 135 kr/person (ingår fika/afternoon tea). 

Varmt välkomna!


Anki får dig att skratta dig till god hälsa och ett lyckligare liv!INSPIRE ME - webtvserien som produceras av Mellblom & Frantz production. Här intervjuas Anki Lindström om hur hon arbetar med skrattets förmåga att hela. Inspire Me - Annalena Mellblom & Annica Frantz i som intervjuvar inspirerande människor världen över som följer sitt hjärta.

Läs mer...

Qoola Qvinnor på GWS - Global Women's Summits 2012

GWS_Stockholm_2012

Lördag den 15/9 deltog Qoola Qvinnor på Global Women's Summits i Stockholm. Det arrangerades av ett av världens största nätverk för kvinnor - WIN, Women Information Network (1,1 milj. medlemmar).

Läs mer...

Lili Öst kommer till Qoola Qvinnor i Eskilstuna den 18/9

Lili-st

Lili Öst kommer till Qoola Qvinnor i Eskilstuna med sin musikaliska föreläsning 

Välkommen till höstens första Qoola Qvinnor träff Mälardalen – denna gång i Eskilstuna! Tisdagen den 18/9, kl.17.00 -19.00. Det här upptaktsmötet blir i annat format än tidigare träffar och vi ser fram emot att fylla den lokal som Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna ställer upp med. Så sprid gärna om vårt event så att vi får många gäster, och desto bättre nätverksträff förstås!

Läs mer...

Västkustkvinnor - Minimässa & Föreläsningar Ullevi TK 27 oktober

Ullevi_TK_klubbrum_caf_fasad

Nu bjuder vi in till stor IRL-träff i Göteborg. Vi ses på Ullevi TK, lördag den 27 oktober kl. 10.00 - 17.00. Kom och nätverka, mingla, se våra utställare, lyssna på våra föreläsare, vinn fina vinster i vårt lotteri. Entré 80 kr/person, fika ingår.

Vi öppnar på förmiddagen och håller öppet hus i en stor utställningslokal med mysiga soffhörnor och roliga happenings under dagen. Missa inte möjligheten att träffas IRL och nätverka tillsammans med massor av kvinnor från hela västkusten. Rabatt på förköpsbiljetter, se länk nedan. Se våra föreläsare nedan.

Läs mer...

Åsa Jisbrant, Creative Club - Alla kan scrappa!

sa_jisbrant_neira_qoola_qvinnor

Presentation utställare Bokmässan Göteborg
QQ:s monter C00:09

Åsa Jisbrant/ Creative Club
entreprenör, företagsutvecklare, importverksamhet

Åsa är en driftig entreprenör och företagare sedan 6 år tillbaka, nyligen blev hon utsedd till Årets företagare på Öckerö 2011, vilket endast förvånade Åsa...Alla som känner Åsa och sett hennes framfart de senaste åren kan konstatera att hon är en mycket företagsam kvinna. Även Qoola Qvinnor vill passa på att gratulera här! 

Tre företag tar såklart mycket tid; Global gifts import av presentartiklar, Neira Assessoirer som hon själv grundat och Creative Club som nyligen övertogs - Creativ Club består av två välkända sajter där affärsidéen är att erbjuda prisvärda clubprenumerationer på scrapbookingmaterial.

Creative Club är det företag som Åsa visar upp på Bokmässans alla dagar och du kan också själv få prova på att scrapbooka. Vi har fantastiska pyssel med unika kort, söta askar, fotoalbum och andra personliga saker.

- Alla kan scrappa, hälsar Åsa! Vi ses alla dagar i QQ:s monter C00:09.

Hemsida: creativeclub.se
Facebooksida: fb.com/pages/Creative-ClubPå gång just nu

Möt Petra Ariton på Bokmässan i Göteborg!

382682_10150411897170443_635381774_n

Petra Ariton storyteller, skribent, coach, författare och inspiratör. Böcker: Icahandlaren som drog i nödbromsen samt Barnens pappa är en idiot. Möt Petra på Bokmässan i Göteborg C00:09, 27-30/9 2012.


Jag är en kreativ och driven idéspruta som gillar att ha många bollar i luften. 
Så länge jag kan minnas har jag haft en kärlek till det skrivna språket. På önskelistan till födelsedagar och jul fanns alltid böcker. Jag var en flitig besökare på biblioteket. Jag fyllde anteckningsböcker med berättelser. I skolan var, utan tvekan, svenska det roligaste ämnet. Som mest hade jag över 30 brevvänner från hela Sverige. Jag skrev långa brev om mina vardagsfunderingar.

Läs mer...

Global Women's Summits - nätverka, inspireras, utmanas, vinn priser, få en goodiebag mm

gws

Passa på pris för Qoola Qvinnor är 395,-/pers. - vid anmälan skriv Qoola Qvinnor så får du köpa biljett till det billigare priset. Global womens Summit är något alla måste få uppleva! 

Kom och delta på eventet för världens snabbast växande kvinnliga nätverk, The WIN. Lyssna på inspirerande föreläsare som initiativtagaren Paula Fellingham, Alexandra Charles och många fler. Ät god och lyxig lunch, mingla med andra intressanta kvinnor. Hälsar arrangören Jeanette Ljungars. Mer information och till anmälan: http://www.gws-stockholm.com/

Qoola Qvinnor kommer att finnas på plats och ställer ut under dagen, kom gärna fram och prata med oss! 

Läs mer...

Vi ställer ut på Bokmässan Göteborg 2012

QQ_bok-coolage_2012_500x329

Bok & Bibliotek 2012 - Bokmässan Göteborg. Vi ses hos Qoola Qvinnor C00:09. 

Läs mer...

Siv bjuder in till Dance Walk Sweden - Stockholm, Göteborg och Malmö nappar direkt

dancewalk
 
En våg av dansglädje drar över landet i form av det nya heta fenomenet Dance Walk. För endast ca 48 timmar sedan initierade jag ett event i Göteborg kallat Dance Walk - Avenyn Göteborg på Facebook (som i skrivandes stund har grymma 163 deltagare:) - Stärkt av detta så erbjuds nu fler chansen att delta i dessa Dance Walk event  i både Stockholm och Malmö. 

Inspirerad till max efter att jag sett en fantastisk kul video där Ben Aaron dansar på gatorna i New York och uppmanar människor att dansa sig fram och få många mervärden som självfallet motion - men även se staden och interagera med andra människor. Ben Aaron menar att detta kan komma att bli den ultimata workout -formen!  Vi är många som känner precis som Ben Aaron - och Dance Walking uppfyller tre viktiga ting, och jag citerar Ben här nedan:

Läs mer...

Qoola Qvinnor deltar på Global Womens Summit Stockholm den 15 september

jeanette_ljungars

Låt oss presentera en riktigt Qool Qvinna - Jeanette Ljungars, 41 år, hon har 5 barn och 1 barnbarn - varav ett ytterligare på väg. Jeanette är företagare sedan 1991. Hennes område är ledarskap och personlig utveckling, vilket hon arbetat med sedan 2004. Jeanettes kommande event är en nyhet på nätverksfronten - i alla fall här i Norden.

Jeanette skall arrangera Global Womens Summit i Stockholm den 15 september och det tycker vi låter mycket intressant här på QoolaQvinnor.se. Vi har redan bokat en egen monterplats för vårt nätverk och vi kommer även att finnas på plats med flera av våra Qoola Qvinnor ambassadörer under dagen. Huvudarrangör bakom detta event är det globala nätverket
TheWinOnline.com, en världsomfattande nätverkssatsning som startats av Dr. Paula Fellingham. 

Läs mer...

Magisk nätverksträff i Stockholm igår!Yeah, vilken kväll vi hade! Dryga 50-talet Qoola Qvinnor mötte upp igår kväll på First Hotell Amaranten (80 anmälda - undrar dock var övriga 30 tog vägen???) Men, men, vi som var där...We had a real good time!

Läs mer...

Lunchdansklubben - Lunch Beat

Vad är det som händer? Varför dansar man mitt på blanka dagen? Jo, detta är en ny rörelse som drar igenom landet. Du besöker "LunchBeat" mitt på dagen under lunchtid - självklart serveras mat, men syftet är framför allt att DANSA!

Läs mer...

IRL-träff i Göteborg - Qoola Qvinnor Yes!

Så har vi träffats IRL igen - waoow så nice det var!

Jag passade på att filma en av våra härligt Qoola Qvinnor -  Gun-Britt Lawurn, konstnär, när hon gjorde sin "fritt-fram-presentation" på vår nätverksträff i torsdags - dessutom en mycket bejublad sådan! Tusen Tack till Gun-Britt för ditt deltagande och tack till alla övriga som kom.

Läs mer...

Jag kan göra vad jag vill

Hilde_1

Hilde S Flink hälsar varmt välkomna
 till  inspirationseventet  'Mer Livskraft' i Stockholm den 23 april på Oscarsteatern! Se mer info. nedan.
 

Hlide S. Flink
www.lifestylepartner.com

Vad säger du till din spegelbild när du möter dig själv varje morgon? Har du funderat på det?

Många är inte medvetna om hur deras tankar kör runt i hjärnan, och det är inte alltid trevliga kommentarer vi säger till oss själva i spegeln på morgonen: "Fy vad fet jag är, vilka fula häng bröst, äsch vad jag är rynkig, usch, gula tänder jag har numera, blä jag orkar inte titta på min äckliga kropp eller här kommer standard kommentaren: " vad f.., jag borde gå ner i vikt". Känner du igen dig?

Läs mer...

Megamingel på QQ-träff i GöteborgEn mycket lyckad Qoola Qvinnorträff blev det idag
torsdag den 16:e februari 2012  på Café och Restaurang Soho, med mumsig Afternoon Tea och väldigt många Qoola och glada Qvinnor som anslöt till vår nätverksträff! 

Lyckat är bara förnamnet - det var en härlig stämning och det har absolut alla - var och en - som besökte evenenemanget stor  del i. Att vi har något stort på gång är alldeles säkert!

Nu laddar vi redan för nästa träff i Göteborg - om tre veckor, den 15 mars ses vi på samma ställe och samma tid, Soho, kl. 15-17. FB-evenemang läggs ut inom kort.

Dessa kvinnor kan ni då lyssna lite extra till:

  • Camilla Hentschel, journalist  och Feng shui-konsult som skrivit flera böcker i ämnet
  • Gunbritt Lawurn, konstnärinna
  • Malina Hammar. föreläsare

 

 QQ-trff_-_linda_carln_berttar_400x256

Linda Carlén, Master of bespoke tailoring (mästerskräddare), berättade inlevelserikt och inspirerande om sin tid i mode- och designvärldens Paris och London samt om sina nya projekt.

Fler bilder finns att skåda på Qoola Qvinnors Facebooksida alt. vår egen community Qoola Qvinnor Qlub.

Läs mer...

Beautiful Business - Megamingel i Stockholm och Årets häftigaste gala

vinnarna_2012_300dpi

Emy Blixt och Jeanette Holm vid prisutdelningen på Beautiful Business Award 2012

Av Siv Thuresdotter. Emy Blixt som driver företaget Swedish Hasbeens har utsetts till Årets Företagerska i den nationella tävlingen Beautiful Business Award 2012 som arrangeras av PwC, Tillväxtverket och nätverket Driftig.nu.  Det blev klart under tisdagskvällens final på Rival i Stockholm där tio finalister gjorde upp inför 700 gäster. Årets Tjänsteutvecklare blev Jeanette Holm som driver företaget Nannynu!

Läs mer...

Livskraft med Qoola Hilde S Flink - allt är möjligt så länge det finns inspiration!

Hilde
Hilde S Flink - en sann inspiratör som driver sitt Lifestyle Partner både i Norge och Sverige - nu sveper hon in i Sverige för att boosta oss även här!

Nu bjuder vi in till en härlig kväll fylld av inspiration och livskraft - arrangerad av Lifestyle Partner i samarbete med Qoola Qvinnor och våra medlemsföretag som ställer ut i loungen - du får inte missa detta! 

Läs mer...

Tillbakablickar - Bokmässan i Göteborg 2011

Siv Thuresdotter, grundare av Inspirationsnätverket QoolaQvinnor.se, intervjuas av Nina Jansdotter MalmöTV.se.

QoolaQvinnor stod med på Bokmässsan september 2011. Tack till Samira Ajanovic som gav oss chans att dela monter med hennes Una Förlag. Det var verkligen en händelserik och jättekul erfarenhet - QoolaQvinnor deltog samtliga dagar och träffade så många trevliga människor. 
 

Läs mer...

Modeller sökes till modevisning i Stockholm

siv_rdklnning

Sökes: 3-4 st Qoola Qvinnor i stl. S, M eller L, för att gå modevisning för Belle Epoque tisdag den 24 januari tid: 14-16. Plats: First Hotell Amaranten, Kungsholmen.

Läs mer...

Nyhet: Inspirationskväll med Lifestyle Partner i samarbete med Qoola Qvinnor!

Hilde_stor-puff

Kom och bli inspirerad, motiverad och peppad i kropp, själ och tankar - Inspirationskväll med Lifestyle Partner i samarbete med Qoola Qvinnor. 

Plats & tid: Stockholm den 23 april 2012 kl 17-21.30 på Oscarsteatern.

Vill du ställa ut på kvällens minimässa? Medlemsföretag i Qoola Qvinnor är välkomna att ansöka om plats att ställa ut på minimässa i samband med detta event. Obs. QQ får reducerat pris på utställarplats. 

Vi söker följande företag inom branscherna: Choklad, Resor, Skönhets- och Hälsoprodukter. Maila till Siv på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information.

Läs mer...

Coola kvinnor nätverkar - Välkommen till vår första nätverksträff i Stockholm

qoolaqvinnortrff_Sthlm

QQ-ambassadören Marie Söderberg bjuder in till träff i Stockholm tisdag den 24 januari. Detta är den första nätverksträffen som vi arrangerar i Stockholm, förutom de träffar vi tidigare haft i samband med Facebook Sthlm och de fartygsvisningar som Royal Caribbean bjudit in oss till under sommaren 2011.

Läs mer...

QoolaQvinnor - ambassadörerna ordnar träffar runt om i landet

ntverkstrff_Soho_035_400x300

QoolaQvinnorträff på Soho i Göteborg

Efterfrågan har varit stor och med glädje kan jag nu meddela att våra IRL- träffar kommer att få en ordentlig rivstart i början av det nya året. l Göteborg har vi faktiskt haft ett par stycken träffar redan. Stockholm har satt ett datum och Halmstad, Helsingborg, Malmö, Västerås och Eskilsktuna står också snart på tur.

Våra QoolaQvinnor ambassadörer planerar i skrivande stund för anordnande av träffar på samtliga sina respektive hemorter. En närmare presentation av våra ambassadörer kommer vi att lägga ut inom kort.

Vi kör den första IRL-träffen i Sthlm tisdag den 24 januari. Anmäl ditt intresse i vårt Facebookevenemang som nämns nedan. Under denna eftermiddagsträff inplaneras även ett besök av Mats Andersson som är VD för Kinaresor.se och han skall berätta lite om vårens Pekingresa som anordnas för nätverket.

Läs mer...

Maria berättar om sitt besök på Designmarknaden

mina_kuddar

Av Maria Skantz
designer, artdirector och formgivare, Windy Mindy

Lördag och söndag den 15-16 oktober var det dags för designmarknad på Färgfabriken. Det var rätt så mycket folk och vi var ett 40-tal utställare. En härlig stämning spred sig där många strosade runt och pratade/minglade.

Jag passade även själv på att mingla lite och det blev trevliga samtal med flera utställare bl.a.med www.mary.is från Island som gör design utifrån koncept eller en idé . Tillsammans med sin kollega hade hon gjort smycken av återvunnet garn och snoddar, pärlor och spets, http://marymariko.com/. Kul ide och härliga tjejer!

Läs mer...

Drömmar är inte bara till för att drömmas

monter-bokmssan-rollup-siv
 
Efter en hektisk helg på Bokmässan i Göteborg så är det dags att summera alla intryck. Det har varit fyra fantastiska dagar, och jag vill tacka alla som kom förbi vår monter där vi stått tillsammans med Una Förlag. Tack till otroligt generösa Samira Ajanovic, bokförläggare i Göteborg, som bjöd in Qoola Qvinnor!

Läs mer...

Dröm dig bort - kryssa med Qoola Qvinnor!

Qoola_Qvinnor_p_lyxkryssaren_Eclipse_Sthlm_057

Fartygsvisning ombord på Eclipse med ett gäng glada Qoola Qvinnor 22/8 2011

Välkomna till visning av Vision of the Seas den 28/8 säger vi till: Monica Holmqvist, Elisabeth Magnusson Rune, Petra Ariton, Karin Edvardsson, Saba Lynch, Annica Tenghed, Elisabeth Staffansson, Pia Isaksson. Royal Caribbean Cruises tar emot vårt Qoola Qvinnor-gäng för att guida ett par timmar ombord på lyxkryssaren Vision of the Seas.

Läs mer...

Exklusiva fartygsvisningar på gång - passa på!

kerstin-staaf-marie_-_soderberg

Mingelfotografen Kerstin Staaf samt Bloggskribenten Marie Söderberg deltog på visningen den 19 juni

INBJUDAN FARTYGSVISNING  av Royal Caribbean Cruises Ltd. Visningar Sthlm - två stycken, den 28/8 (10 platser) samt den 30/8 (10 platser). Köpenhamn den 5/9 (4 platser). Ansökan skickas in enligt nedan, det är kort om tid, återkoppla snarast med era personuppgifter ni som vill delta.

Läs mer...

Dålig uppslutning på eventet? Så här gör du för att få folk att komma!

gourmetbudet

De flesta företag anordnar ett eller ett par gånger om året event för att stärka kontakten med sina kunder eller för att fira någonting - företaget fyller år, man byter lokal eller liknande.

Ofta ser företaget detta som något positivt och man har höga förväntningar på tillställningen. Tyvärr är det dock min erfarenhet att det kan vara svårare att få folk att komma på ett event än man tror. Människor är överlag väldigt upptagna och blir bjudna på mängder av olika tillställningar. Många har svårt att få ihop sin arbetssituation som det är. På toppen har man även privata fester att man ska gå på.

Läs mer...

Qoola Qvinnor på lyxig fartygsvisning - La Dolce Vita


Inger Eriksson


Hjärtligt tack till Inger Eriksson på Framgångsbyrån Stockholm som så fint delat med sig på sin blogg om den trevliga fartygsvisningen som hon i sällskap med Linda, Ewa och Aleksandra fick delta i via Qoola Qvinnor-nätverket.

Läs gärna hela inlägget och se mer av de härliga bilderna från lyxkryssaren på Ingers blogg :http://framgangsbyransthlm.blogspot.com/2011/07/la-dolce-vita-framgang-ombord.html?spref=fb

Qoola Qvinnors Restips - All inclusive-pärlan Pegasos World

turkiet-poolen440x587
Det fantastiska poollandskapet är Pegasos Worlds stolthet, ett av Medelhavets största, med sina hela 10 000 m². Foto: Siv Thuresdotter.

Nyss hemkommen från Turkiet och det välbesökta turistmålet Side - som ligger på en halvö drygt sex mil från Alanya, sitter jag och försöker sammanfatta sju sköna dygn på det femstjärniga hotellet Pegasos World. Det är naturligtvis inte så lätt, helst skulle jag vilja lägga ut både filmer och bilder i massor, och ändå så är det inte fullt möjligt att beskriva känslan av att befinna sig på denna härliga resort. Det måste upplevas!

Läs mer...

Titta Sjöblom hyllar sångarlegend till förmån för Hjärt- & Lungfonden

tittisjblom-christinanilsson

Under våren och försommaren deltar Christina Nilsson som konferencier på välgörenhetsgalorna runt om i landet, där legenden Bobby Darin hyllas till förmån för Hjärt- & Lungfonden. Här på bild tillsammans med skönsjungande Titti Sjöblom.

Kom och dela en sprakande musikfest samtidigt som du gör en hjälteinsats, hälsar Christina Nilsson. Initiativtagaren och artisten Henrick Solera står som arrangör för samtliga konserter där målet är att inbringa 1 miljon kronor till hjärtforskningen. Nu kan du hjälpa honom och dessutom få uppleva en fantastisk föreställning med storband och ett flertal artister som ger allt. Närmast på tur står Göteborg, då Titti Sjöblom samt Carli Tornehave uppträder den 28 maj på Konserhuset. För mer info www.bobbydarin.se

Läs mer...

Öppna dina sinnen - få nya perspektiv!

astrocoach160x162Barbro_Olsson_ram_163x162

Astrologi och Alexanderteknik - mingel för Qoola Qvinnor i Göteborg

Läs mer...

Du är här: Home Event/Upplevelser

Kontakt

Siv Thuresdotter 
tel: 0702-919648
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Göteborg, Sverige 

 yt icon

twitter

fb icon