qoola qvinnor rosa logo

Varmt välkommen

webb sign F6A8950

Siv Thuresdotter, sommaren 2018 ( Trädgårdsföreningen, Göteborg). Foto: Patricia Mellin.

Tiden går när man har roligt! För 10 år sedan startade jag social-media-konceptet och bloggen Qoola Qvinnor som genom åren kommit att utvecklas till ett av landets största kvinnliga inspirationsnätverk. Som mest var 10 ambassadörer engagerade, vilka erbjöd aktiviteter och träffar på lika många orter runt om i Sverige.

2013 höll vi vår första konferens i Kroatien, Framgångsresan, som sedan dess haft över 500 deltagare och hösten 2019 gör vi vår sjunde konferens i Biograd. Nätverket har haft totalt 1200 betalande företagsmedlemmar under perioden 2011-2017 och över 7000 besökare på våra nätverksträffar och aktiviteter i Sverige och Spanien. 

Qoola Qvinnor-nätverket utvecklades till ett kvalitativ och högt värderat affärsnätverk - kallat QQ Business. Men för att belysa att våra kompetenshöjande träffar riktade sig till företagare och entreprenörer så togs beslutet att byta till ett helt nytt namn. Den 1 januari 2018 lanserades därför vårt företagsmedlemskap istället under namnet QBNetwork - Quality Business Network.  


Qoola Qvinnors mötesplats fortsätter såklart - och nu startar vi upp en medlemsklubb som riktar sig till kvinnor som vill delta på våra mötesplatser utan något krav om att vara entreprenörer eller företagare. En klubb för kvinnor som vill boosta sig i en glädjefylld samvaro med härlig feelgood-känsla, i syfte att finna nya vänner genom berikande möten och få lyssna på föredrag inom hälsa och friskvård mm.  

Om detta upplägg tilltalar dig så är du varmt välkommen att gå med i Qoola Qvinnor Club - med möjlighet att nätverka både online såväl som att delta på unika träffar och event - träffar sker i Göteborg till att börja med.  

Obs. Notera att i QQ Club pratar vi allt annat utom business! Om du önskar att nå ut med din affärsverksamhet och/eller utvecklas som entreprenör så hänvisar jag dig till företagsmedlemskapet i QBNetwork, även om vissa träffar kommer att skapa synergieffekter dessa två nätverk emellan. 

Qoola Qvinnor Club har en vision om att ge boost och insikter, och vi vill synliggöra alla kvinnor som gör det stora i det lilla! På våra träffar kommer du förutom möjlighet att lära känna många nya kontakter även att få lyssna till fantastiska inspiratörer och påverkare inom hälsa, friskvård, kultur, design och mode mm.   

Kom med och bygg relationer i ett systerskap där vi ser människan bakom yrkestitlar och materiella statusmarkörer. 

Idag är vi ca 30 000 aktiva Qoola Qvinnor i våra nätverksgrupper på sociala medier, vilket ger oanade möjligheter att utöka dina kontakter även långt utanför ditt närområde.

Jag hoppas du ska trivas i vår nya uppdaterade Qoola Qvinnor Club - som startar upp i början av mars 2019. Hjärtliga hälsningar,
Siv Thuresdotter 
grundare av Qoola Qvinnor 


För kontakt:
tel. 0702-919648
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.qoolaqvinnor.se


Kontakt

Siv Thuresdotter
grundare
Qoola Qvinnor 
tel: 0702-919648
siv@qoolaqvinnor.se
Göteborg, Sverige